Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eiwitten Eiwit | 6 | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Poedersuiker
Poedersuiker (uit eigen keuken) | 100 g g | |
Zure room Zure room | 125 g g | |
Advocaat Advocaat | 6 el el | |
Mango's Mango | 1 | |
Passievruchten Passievrucht | 6 | |
Physalis Physalis | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPavlova met passievrucht, mango en physalis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 100 °C.
- Klop de eiwitten licht op. Voeg beetje bij beetje beide soorten suiker toe en blijf kloppen tot een stevig schuim ontstaat. Schep het eiwitschuim in drie cirkels van 20 cm op bakplaten bekleed met bakpapier. Bak 3 uur in de oven. Laat de meringues daarna afkoelen in de oven.
- Meng de zure room met de advocaat. Schil en snij de mango in blokjes. Schep het vruchtvlees uit de passievruchten. Verwijder de kroontjes van de physalis. Vul de gebakken meringues met de advocaatroom en beleg met het fruit. Stapel op elkaar.
TIP: Dit dessert maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!
ONZE WIJNTIP: Sauternes AOP MAYNE DU HAYOT, 2010