Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Penne Penne | 500 g g | |
scampi's
scampi (gepeld, schoongemaakt) | 350 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 30 g g | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de pesto:
Broccoli's
Broccoli (in roosjes) | 300 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 3 | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 100 g g | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 50 g g | |
Citroensap Citroensap | 3 el el | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 15 cl cl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPenne met scampi en broccolipesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
- Voor de pesto:Kook de broccoli gaar. Giet af en laat afkoelen. Doe in een blender en voeg de rest van de ingrediënten toe. Kruid met peper en zout.
- Kruid de scampi's met peper en zout en bak ze mooi rozig in olijfolie.
- Giet de pasta af en bewaar enkele lepels van het kookvocht. Schep de pesto onder de pasta en giet er het kookvocht bij. Schep er de scampi's en de pijnboompitten onder. Garneer met Parmezaanse kaas en basilicum.