De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Penne met scampi en broccolipesto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Penne Penne500 g g
scampi's scampi
(gepeld, schoongemaakt)
350 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten30 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Peper Peper
Zout Zout

Voor de pesto:

Broccoli's Broccoli
(in roosjes)
300 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
3
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas100 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten
(geroosterd)
50 g g
Citroensap Citroensap3 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge15 cl cl
Peper Peper
Zout Zout

Penne met scampi en broccolipesto

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(120)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
  2. Voor de pesto:Kook de broccoli gaar. Giet af en laat afkoelen. Doe in een blender en voeg de rest van de ingrediënten toe. Kruid met peper en zout.
  3. Kruid de scampi's met peper en zout en bak ze mooi rozig in olijfolie.
  4. Giet de pasta af en bewaar enkele lepels van het kookvocht. Schep de pesto onder de pasta en giet er het kookvocht bij. Schep er de scampi's en de pijnboompitten onder. Garneer met Parmezaanse kaas en basilicum.