De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Peren met witte chocolade en pistachenoten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Suiker Suiker250 g g
Peren Peer4
Witte chocolade Witte chocolade150 g g
Pistachenoten Pistachenoot100 g g
Water Water80 cl cl

Peren met witte chocolade en pistachenoten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(4)

Bereiding

  1. Doe de suiker in een pannetje met het water en breng al roerend aan de kook. Schil de peren en pocheer in het suikerwater. Laat de peren daarna uitlekken en afkoelen.
  2. Smelt de witte chocolade en hak de pistachenoten fijn. Dompel de onderkant van de peren eerst in de gesmolten chocolade en dan in de pistachenoten.

TIP: Serveer deze peren indien gewenst met een bolletje roomijs.

ONZE WIJNTIP: Velada Pink Moscato Mediterráneo