« Terug

Picknickbrood Niçoise

Videorecept

Zomer

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Picknickbrood Niçoise
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Was de blaadjes sla en dep ze droog. Pel de eieren en snij ze in plakjes. Pel de ui en snij in dunne ringen. Snij de paprika in reepjes en de komkommer, de olijven en de tomaten in plakjes.
  2. Snij de ansjovisfilets in twee. Giet de tonijn af en maak los met een vork.
  3. Snij een dunne plak van de bovenkant van het brood af. Haal het zachte binnenste uit het brood. Bedruppel de binnenkant van het brood met olijfolie. Beleg met alle ingrediënten. Begin met de helft van de sla en eindig met de resterende blaadjes sla. Kruid met peper en zout en druppel er wat azijn over. Sluit het brood en snij in spiesen.