De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Picknickbrood Niçoise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Witte boerenbroden Wit boerenbrood1
Blaadjes groene sla Blaadje groene sla5 - 6
Rucola Rucola40 g g
Tomaten Tomaat1
Hardgekookte eieren Hardgekookt ei3
Tonijn Tonijn150 g g
Olijven Olijf6 - 8
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie6
komkommers Komkommer0,5
Gele paprika's Gele paprika0,5
Rode uien Rode ui0,5
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Bieslook Bieslook
(gehakt)
20 takjes takje
Azijn Azijn
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Picknickbrood Niçoise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(14)

Bereiding

  1. Was de blaadjes sla en dep ze droog. Pel de eieren en snij ze in plakjes. Pel de ui en snij in dunne ringen. Snij de paprika in reepjes en de komkommer, de olijven en de tomaten in plakjes.
  2. Snij de ansjovisfilets in twee. Giet de tonijn af en maak los met een vork.
  3. Snij een dunne plak van de bovenkant van het brood af. Haal het zachte binnenste uit het brood. Bedruppel de binnenkant van het brood met olijfolie. Beleg met alle ingrediënten. Begin met de helft van de sla en eindig met de resterende blaadjes sla. Kruid met peper en zout en druppel er wat azijn over. Sluit het brood en snij in spiesen.