Keukentips

Taal

NL | FR
Boodschappenlijst Favoriete recepten Favorieten
« Terug

Pita van eend met appel

Videorecept

Wild

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Pita van eend met appel
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Snij de rode uien in ringen en leg ze in de azijn. Doe er suiker en zout bij. Laat minstens een half uurtje marineren.
  2. Mix de mayonaise met de zongedroogde tomaatjes glad. Kruid met peper. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de appelschijfjes even aan. Kruid met de bieslook.
  3. Snij het vet van de eendenborstfilet kruislings in. Kruid met zout. Bak op de velkant zonder vetstof. Draai om en bak ook aan de andere kant. Hou warm onder aluminiumfolie.
  4. Rooster de pitabroodjes in een broodrooster. Snij het vlees in dunne plakjes. Vul de broodjes met wat ijsbergsla, wortel, appeltjes, rode ui en plakjes vlees. Schep er een lepel van de rode mayo op en serveer meteen.