Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortillachips Tortillachips | 300 g g | |
Minitrostomaten Minitrostomaat | 10 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Sjalotten Sjalot | 3 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPittige tomatensalsa met tortillachips
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng water aan de kook en leg er de tomaatjes heel even in. Laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water en pel ze met een fijn keukenmes. Versnijd de tomaten in kleine blokjes.
- Hak de rode ui, sjalot en knoflook fijn.
- Doe alles samen in één kom. Voeg het paprikapoeder en de olijfolie toe en kruid met peper en zout. Meng alles goed dooreen en serveer met tortillachips. Werk af met platte peterselie.