« Terug

Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

90 min.
Bereidingstijd
Niveau
Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 90 min.
Extra tijdsinformatie:

1 nacht drogen voor de hazelnootcrumble

  1. Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, zout en honing en roer tot het opnieuw begint te koken. Rooster de hazelnoten en meng die met het geheel. Stort uit op bakpapier en laat 1 nacht drogen. Blend daarna fijn.
  2. Rol het vel of de bol deeg uit en prik er gaatjes in. Wrijf het in met olijfolie. Bak 3 à 4 minuten in een voorverwarmde oven op de heetste stand.
  3. Strijk in met chocopasta en verdeel de frambozen en ricotta over de pizza.
  4. Werk af met enkele blaadjes munt, hazelnootcrumble, zout en wat olijfolie.