Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (geschild en in blokjes) | 200 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 80 g g | |
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 50 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 1 el el | |
Dadels
Dadel (gedroogde, fijngehakt) | 4 | |
Honing Honing | 1 el el | |
Pecannoten
Pecannoten (grof gehakt) | 40 g g | |
Pure chocolade
Pure chocolade (grof gehakt) | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPompoen-chocoladekoekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de blokjes pompoen gaar in kokend water. Giet af en stamp tot een fijne puree. Laat volledig afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe alle overige ingrediënten en de pompoenpurree, behalve de noten en de chocolade, in een mengkom en kneed tot een glad deeg. Voeg nog wat havervlokken toe als het deeg nog te nat is.
- Maak bolletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Druk een beetje plat. Druk er de noten en chocolade zachtjes in en zet 20 minuten in de oven. Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen.