« Terug

Pompoenchili

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 - 45 min.
  1. Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  2. Schil de butternut, haal er de pitjes uit en snijd in hapgrote blokjes.
  3. Doe een scheutje olie in een grote kookpot en stoof de ui, het pepertje en de knoflook aan. Voeg na 3 minuten de paprika en wortel toe. Voeg na 5 minuten de butternut toe.
  4. Voeg tomatenpuree toe en roerbak 5 minuten verder.
  5. Los de bouillon op in het hete water en voeg samen met de tomaten uit blik, de suiker en de bonen toe aan de kookpot. Laat 20 minuten pruttelen, of tot de groenten gaar zijn.
  6. Serveer de chili met de rijst, zure room en koriander.