De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pompoencurry met kikkererwten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Butternutpompoenen Butternutpompoen
(in blokjes)
1
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Groentebouillon Groentebouillon2 blokjes blokje
Chilipepers Chilipeper
(fijngehakt)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Kokosmelk Kokosmelk850 ml ml
Currypoeder Currypoeder3 el el
Koriander Koriander bosjes bosje
Kikkererwten Kikkererwten212 ml ml
Olijfolie Olijfolie

Pompoencurry met kikkererwten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(240)

Bereiding

  1. Fruit de ui in olijfolie. Doe er de look bij en voeg peper toe. Voeg het currypoeder toe en bak 2 minuten mee. Schep er de pompoenblokjes onder en bak even mee.
  2. Blus met de kokosmelk en brokkel er de bouillonblokjes over. Breng de curry aan de kook. Zet het vuur laag als de curry kookt en laat zo 30 minuten pruttelen.
  3. Voeg de kikkererwten toe en laat mee opwarmen. Werk af met de koriander.

Serveertip: Lekker met rijst.