Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (in blokjes) | 1 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 2 blokjes blokje | |
Chilipepers
Chilipeper (fijngehakt) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Kokosmelk Kokosmelk | 850 ml ml | |
Currypoeder Currypoeder | 3 el el | |
Koriander Koriander | bosjes bosje | |
Kikkererwten Kikkererwten | 212 ml ml | |
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPompoencurry met kikkererwten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Fruit de ui in olijfolie. Doe er de look bij en voeg peper toe. Voeg het currypoeder toe en bak 2 minuten mee. Schep er de pompoenblokjes onder en bak even mee.
- Blus met de kokosmelk en brokkel er de bouillonblokjes over. Breng de curry aan de kook. Zet het vuur laag als de curry kookt en laat zo 30 minuten pruttelen.
- Voeg de kikkererwten toe en laat mee opwarmen. Werk af met de koriander.
Serveertip: Lekker met rijst.