« Terug

Quiche lorraine met een twist

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
Bereidingstijd
Niveau
Quiche lorraine met een twist_play_main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 60 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ronde taartvorm en bekleed met het bladerdeeg. Prik er met een vork gaatjes in en zet in de koelkast.
  2. Klop de eieren met de room los. Voeg de courgette, de paprika, de tijm en de kaas toe en meng goed. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
  3. Haal de taartvorm uit de koelkast en verdeel de ham- en spekblokjes over de bodem. Giet er het beslag over. Zet de quiche 45 minuten in de oven.
  4. Serveertip: Lekker met een fris slaatje.