« Terug

Quiche met Roquefort, appel en walnoot

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
Bereidingstijd
Niveau
Quiche met Roquefort, appel en walnoot
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 60 min.
  1. Verwarm de oven op 180 °C. Snijd de appels in dunne partjes en laat ze even met een klein scheutje water garen in een pot met deksel. Zorgt ervoor dat de stukken nog heel blijven.
  2. Hak de walnoten in grove stukken en breek de roquefort in kleine stukjes.
  3. Meng de eieren en de room en kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak. Gebruik niet te veel zout, want de roquefort geeft ook zout af.
  4. Beleg een taartvorm met het bladerdeeg. Doe er de gehakte walnoten en de appelpartjes in en overgiet met de room en de eieren. Strooi er de roquefort over en bak in de oven op 180 °C gedurende 40 tot 50 minuten.