« Terug

Quiche met geitenkaas

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
Bereidingstijd
Niveau
Quiche met geitenkaas
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 50 min.
  1. Warm de oven voor op 180 °C.
  2. Verdeel het bladerdeeg in een quichevorm en prik er met een vork enkele gaatjes in.
  3. Snijd de courgette in gelijke blokjes, reinig de ajuin en versnipper deze. Stoof alles samen aan in hete olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er de zongedroogde tomaten en oregano bij en stoof verder.
  4. Bind de eieren met de room.
  5. Beleg de quichebodems eerst met de courgette en zongedroogde tomaat. Leg hierop blokjes geitenkaas en wat fijngehakte bieslook. Werk af met het eibeslag.
  6. Plaats de quiches gedurende 30 minuten in een oven van 180 °C.