De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quiche met geitenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Courgettes Courgette250 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat150 g g
Geitenkaas Geitenkaas180 g g
Rode uien Rode ui1
Olijfolie Olijfolie5 cl cl
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 g g
Eieren Ei3
Kookroom Kookroom2 dl dl
Bieslook Bieslook
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Quiche met geitenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(133)

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 180 °C.
  2. Verdeel het bladerdeeg in een quichevorm en prik er met een vork enkele gaatjes in.
  3. Snijd de courgette in gelijke blokjes, reinig de ajuin en versnipper deze. Stoof alles samen aan in hete olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er de zongedroogde tomaten en oregano bij en stoof verder.
  4. Bind de eieren met de room.
  5. Beleg de quichebodems eerst met de courgette en zongedroogde tomaat. Leg hierop blokjes geitenkaas en wat fijngehakte bieslook. Werk af met het eibeslag.
  6. Plaats de quiches gedurende 30 minuten in een oven van 180 °C.