« Terug

Quinoa-courgettebeignets met paprika-tomatensalade

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Quinoa-courgettebeignets met paprika-tomatensalade
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Kook de quinoa gaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen. Rasp de courgette en knijp er al het vocht uit. Snij de paprika's in repen en halveer de tomaatjes.
  2. Meng de gare quinoa met de geraspte courgette, eieren, ricotta, peterselie en bloem. Kruid met peper en zout.
  3. Vorm burgertjes van het mengsel en bak ze in hete olijfolie langs beide kanten goudbruin. Hou warm.
  4. Bak de paprikareepjes in olijfolie beetgaar. Voeg de tomaatjes toe en bak 1 minuut mee. Zet het vuur uit en schep er de pesto en de olijven onder. Serveer de salade bij de beignets. Werk af met een takje peterselie.