Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Gele paprika's Gele paprika | 1 | |
Groene paprika's Groene paprika | 1 | |
Courgettes
Courgette (kleine) | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakte) | 2 el el | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Pesto
Pesto (groene) | 2 - 3 el el | |
Zwarte olijven Zwarte olijf | 70 g g | |
Ricotta Ricotta | 250 g g | |
Quinoa Quinoa | 250 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 3 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuinoa-courgettebeignets met paprika-tomatensalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de quinoa gaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen. Rasp de courgette en knijp er al het vocht uit. Snij de paprika's in repen en halveer de tomaatjes.
- Meng de gare quinoa met de geraspte courgette, eieren, ricotta, peterselie en bloem. Kruid met peperen zout.
- Vorm burgertjes van het mengsel en bak ze in hete olijfolie langs beide kanten goudbruin. Hou warm.
- Bak de paprikareepjes in olijfolie beetgaar. Voeg de tomaatjes toe en bak 1 minuut mee. Zet het vuur uit en schep er de pesto en de olijven onder. Serveer de salade bij de beignets. Werk af met een takje peterselie.