« Terug

Quinoabowl met zalm en kokosdressing

Zomer

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Quinoabowl met zalm en kokosdressing
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
Extra tijdsinformatie:

30 minuten marineren

  1. Roer de gember, limoenrasp en –sap onder de kokosmelk. Kruid met peper en zout.
  2. Blancheer de peultjes in licht gezouten water. Snij de radijsjes en wortel in dunne plakjes. Snij de komkommer in lange flinterdunne plakjes en rol op. Snij het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes.
  3. Kruid de zalm met peper en zout en grill goudbruin. Snij in plakjes. Schep de quinoasalade in een ronde kom. Schik er de radijsjes, wortelplakjes, komkommerplakjes, zalm, peultjes en avocado bij. Werk af met de lente-uitjes en druppel er de dressing over. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bewaar de sla in een koeltas.