« Terug

Quinoasalade met gegrilde honingworteltjes en kalkoen

Zomer

BBQ

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Quinoasalade met gegrilde honingworteltjes en kalkoen_main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Meng de garam masala, een snuifje zout en een scheutje olijfolie onder de honing. Besmeer er de worteltjes mee en grill ze beetgaar op de barbecue of in de grillpan. Grill ook de kalkoenlapjes goudbruin en gaar en kruid met peper en zout.
  2. Meng alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout.
  3. Verdeel alle groenten mooi over een schaal en schep er de quinoasalade bij. Leg er het vlees bij en werk af met de pecannoten. Druppel er tot slot de dressing over.