Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Aubergines Aubergine | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Oranje paprika's Oranje paprika | 1 | |
Champignons Champignons | 150 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Provençaalse kruiden Provençaalse kruiden | 2 tl tl | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 tl tl | |
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 400 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRatatouille
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Hak de uien en knoflook fijn. Snij de rest van de groenten in blokjes. Stoof alle groenten samen in de olijfolie. Voeg de Provençaalse kruiden toe en kruid met peper en zout.
- Laat de groenten 10 minuten stoven, roer er de tomatenpuree onder en stoof nog even. Voeg de gepelde tomaten toe, leg een deksel op de pan en laat de ratatouille gaarstoven. Proef en kruid indien nodig bij naar smaak.