« Terug

Ravioli met geitenkaas

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Ravioli met geitenkaas
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Verwijder de schil van de ui en de appel en snij beide in stukjes. Snij 2/3 van de rode bieten eveneens in stukjes en hak de gember fijn.
  2. Verhit een ruime pan of kookpot met een beetje olijfolie en stoof de ui met de appel, rode biet en gember op een zacht vuurtje glazig. Voeg de groentebouillon en het appelsap toe. Breng verder op smaak met tijm en laurier en laat het vocht voor de helft reduceren.
  3. Verwijder tijm en laurier en mix de saus glad. Voeg de room toe en haal de saus indien nodig door een zeef. Breng verder op smaak met peper en zout.
  4. Kook de ravioli gaar en meng met de saus. Snij het overige rode bietje in fijne blokjes.
  5. Serveer met verse rucola, wat bladpeterselie en enkele blokjes rode biet. Werk verder af met een beetje olijfolie, honing, balsamicocreme en pecorino of parmezaan.