« Terug

Rib eye chimichurri

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Rib eye chimichurri
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Verwarm de oven en friteuse voor op 180°C.
  2. Kook de krieltjes gaar en frituur daarna krokant in de friteuse. Kruid met peper en zout.
  3. Snij de tomaten doormidden en bestrooi met de peterselie, hot & spicy kruiden en broodkruim. Besprenkel met olijfolie en scghuif 15 minuten in de oven.
  4. Meng alle ingrediënten voor de chimicurri en werk af met de olijfolie en azijn.
  5. Haal de rib eye uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf in met olijfolie. Laat een grillpan heet worden en leg het vlees in de pan. Bak aan beide zijden 1 minuut. Haal het vlees uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  6. Werk de ribe eye af met de chimicurri. Serveer met de wedges en oventomaten.