« Terug

Risottoballetjes met mozzarella

Eindejaarsfeesten

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Risottoballetjes met mozzarella
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Hak de peterselie fijn. Bereid de risotto zoals vermeld op de verpakking.
  2. Meng de Parmezaanse kaas, 1 ei en de peterselie onder de rijst en breng op smaak met peper en zout.
  3. Neem een portie rijst en rol met vochtige handen om de bolletjes mozzarella. De rijst moet de mozzarella volledig bedekken. Klop 2 eieren los. Rol de balletjes door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel.
  4. Verhit een flinke bodem zonnebloemolie en frituur de balletjes in porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.