« Terug

Rodekoolsteaks met krokante brie

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
Bereidingstijd
Niveau
Rodekoolsteaks met krokante brie
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 35 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snij de rode kool in plakken van 2 cm. Meng de olijfolie met de knoflook en de oregano en kruid met peper en zout. Besmeer er langs beide kanten de plakken rode kool mee.
  3. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 25 minuten in de oven. Keer halverwege om.
  4. Haal de plakjes brie door het eiwit en daarna door het paneermeel. Bak de kaas goudbruin in hete olijfolie.
  5. Verdeel de rode kool over de borden, schep er wat oosterse taboulé op en leg er plakjes brie op.