« Terug

Romig eenpansgerecht met zalmfilet, prinsessenboontjes en broccoli

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Romig eenpansgerecht met zalmfilet, prinsessenboontjes en broccoli
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Snij de harde uiteinden van de boontjes weg en snij de broccoli in roosjes. Blancheer de boontjes en de broccoli 5 minuten in licht gezouten water.
  2. Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze 2 minuten in olijfolie langs beide kanten.
  3. Snipper de sjalot, pers de knoflook en bak glazig in olijfolie. Blus met de wijn en laat 2 minuten sudderen. Giet er de bouillon bij, voeg het currypoeder toe en breng al roerend aan de kook.
  4. Roer er de room door en laat inkoken. Bind de saus eventueel met wat sausbinder. Snij de augurk in fijne blokjes en schep de augurk, broccoli en boontjes onder de saus. Leg er de zalmfilets terug in en laat even doorwarmen. Werk af met krulpeterselie en serveer met knapperig stokbrood.