Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (blokjes) | 600 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1,2 l l | |
Spaghetti Spaghetti | 400 g g | |
Uien
Ui (in halve ringen) | 1 | |
Groene asperges
Groene asperge (in vier gesneden ) | 500 g g | |
Erwten Erwten | 200 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | |
Tijm Tijm | ||
Citroenen Citroen | 1 | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRomige pasta primavera
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de bouillon met de kippenblokjes, pasta, ui, asperges en look in een diepe pot. Kruid met peper en zout, druppel er wat olijfolie over en breng aan de kook.
- Zet het vuur iets lager van zodra de bouillon begint te koken en roer voortdurend.
- Voeg na 7 minuten de erwten, tijm, room, kaas en zeste van citroen toe en laat onder voortdurend roeren nog 3 minuten koken tot alles gaar is.
- Laat even rusten zodat al het vocht wordt opgenomen. Garneer met schilfers Parmigiano Reggiano.