De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Romige pasta primavera

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet
(blokjes)
600 g g
Groentebouillon Groentebouillon1,2 l l
Spaghetti Spaghetti400 g g
Uien Ui
(in halve ringen)
1
Groene asperges Groene asperge
(in vier gesneden )
500 g g
Erwten Erwten200 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Kookroom Kookroom200 ml ml
Tijm Tijm
Citroenen Citroen1
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas50 g g
Peper Peper
Zout Zout
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge

Romige pasta primavera

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(67)

Bereiding

  1. Doe de bouillon met de kippenblokjes, pasta, ui, asperges en look in een diepe pot. Kruid met peper en zout, druppel er wat olijfolie over en breng aan de kook.
  2. Zet het vuur iets lager van zodra de bouillon begint te koken en roer voortdurend.
  3. Voeg na 7 minuten de erwten, tijm, room, kaas en zeste van citroen toe en laat onder voortdurend roeren nog 3 minuten koken tot alles gaar is.
  4. Laat even rusten zodat al het vocht wordt opgenomen. Garneer met schilfers Parmigiano Reggiano.