« Terug

Romige tortelloni met skrei en garnalen

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Romige tortelloni met skrei en garnalen_play_main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Kook de tortelloni gaar zoals vermeld op de verpakking. Stoof de pastinaakreepjes 5 minuten in olijfolie. Voeg de wortelen en de prei toe en roerbak 2 minuten mee. Giet er de room bij en laat nog 10 minuten sudderen op een zacht vuur. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  2. Kruid de visfilets met peper en zout, wentel ze door de bloem en vervolgens door het ei en het paneermeel. Bak ze goudbruin in hete olijfolie.
  3. Giet de pasta af en meng onder de romige groenten. Verdeel over de borden en leg er telkens een visfilet op. Werk af met de garnalen en de dille.