« Terug

Romige zalmsoep

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Romige zalmsoep
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Kook de aardappelblokjes beetgaar in licht gezouten water. Bak de spekreepjes krokant in een droge pan. Schep ze uit de pan. Doe de lente-uitjes, de maïs, de prei, de tijm en het knoflook in de pan en roerbak 5 minuten.
  2. Schenk er de melk en de room bij en breng tot aan het kookpunt. Voeg de aardappelen, de zalm en het spek toe en laat zachtjes sudderen tot de vis bijna gaar is.
  3. Breng de soep op smaak met het citroensap, peper en zout. Verdeel over de borden en werk af met bieslook.