De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rundsbrochette met boontjessalade en Choronsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundsbrochettes Rundsbrochette
(gemarineerd)
4
Krielaardappelen Krielaardappel
(Bourgondische minikrieltjes)
400 g g

Voor de boontjes

Sperziebonen Sperziebonen400 g g
Rode uien Rode ui0,5
Azijn Azijn3 cl cl
Olijfolie Olijfolie3 cl cl
Peterselie Peterselie
(gehakt)
Peper Peper
Zout Zout

Voor de saus

Bearnaisesaus Bearnaisesaus3 dl dl
Ketchup Ketchup1 dl dl

Rundsbrochette met boontjessalade en Choronsaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(9)

Bereiding

  1. Verwarm de oven en friteuse voor op 180 °C.
  2. Verwarm een grillpan en grill er de brochettes in. Gaar naar believen in de oven.
  3. Kook de gewassen boontjes beetgaar en laat schrikken in ijswater. Snijd de rode ui flinterdun en meng met de boontjes, olie en azijn. Kruid af met peper en zout en de gehakte peterselie.
  4. Frituur de minikrieltjes krokant.
  5. Warm de ketchup op en werk af met de béarnaisesaus.
  6. Serveer de brochettes met de boontjessalade bij. Presenteer samen met de saus en de gefrituurde krieltjes.

TIP: De rundsbrochettes kunnen ook perfect op de BBQ.