« Terug

Salade van sperziebonen en makreel met zachte mosterd-notenvinaigrette

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Salade van sperziebonen en makreel met zachte mosterd-notenvinaigrette
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Laat de makreelfilet uitlekken op keukenpapier.
  2. Kook de boontjes beetgaar in ruim kokend water en laat ze schrikken in ijswater. Pel en reinig de ui en snijd in fijne plakjes met de mandoline. Snijd de blauwe bessen doormidden. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in fijne plakjes.
  3. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette onder elkaar.
  4. Stel de salade op basis van de groenten en het fruit en werk af met de makreel en gesnipperde bieslook. Serveer er de vinaigrette apart bij.

TIP: Lekker met een fitnessbaguette.