« Terug

Smakelijke ribbetjes

BBQ

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Smakelijke ribbetjes
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
Extra tijdsinformatie:

12 uur marineren

  1. Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen.
  2. Schik de maïskolven in een schaal en giet er de marinade over. Bedek met folie en laat gedurende 12 uur marineren in de koeling.
  3. Verwarm je oven voor op 170 °C.
  4. Schik de maïskolven en rugribben op aluminiumfolie en bak beiden gedurende ca. 40 min. gaar. Draai af en toe om.
  5. Voor de dipsaus:
    Laat de overgebleven marinade voor de helft inkoken.
  6. Presenteer alles samen en voeg er de taboulé bij.

 TIP: Deze bereiding kan ook perfect op de BBQ.