De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Smashed potatoes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel
(vastkokend, voorgekookt)
6
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas100 g g
Parmaham Parmaham3 sneetjes sneetje
Zure room Zure room100 g g
Bieslook Bieslook
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper

Smashed potatoes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(13)

Bereiding

  1. Snij de parmaham in fijne reepjes.
  2. Plet de voorgekookte aardappelen voorzichtig met een lepel. Leg een laagje aluminiumfolie uit, vouw dubbel en besmeer met een laagje olijfolie. Leg de aardappelen op de ingevette aluminiumfolie.
  3. Kruid de aardappelen met peper, strooi er de reepjes parmaham over en rasp er wat Parmigiano Reggiano over.
  4. Grill de aardappelen op de BBQ gedurende 5 minuten bij een temperatuur van +/- 180°C.
  5. Strijk een lepeltje zure room op elke aardappel en werk af met gesnipperde bieslook.

Recept geïnspireerd doorYves, BBQ Master, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!