Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Water Water | 1,5 l l | |
Groentebouillon Groentebouillon | 3 blokjes blokje | |
Rijst Rijst | 125 g g | |
soepgroenten naar keuze
soepgroenten naar keuze (in blokjes - bv. prei, selder, ui en groene kool) | 300 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Kipfilets Kipfilet | 400 g g | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 3 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesneden) | 2 | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle maaltijdsoep
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng het water aan de kook en voeg de bouillonblokjes toe. Voeg de groenten en de rijst toe en laat 12 minuten pruttelen.
- Kook ondertussen de eieren hard. Kruid de kipfilet met peper en zout en bak ze in olijfolie goudbruin. Snij in plakjes en leg ze in de soep.
- Verdeel de soep over de borden. Pel de eieren en halveer ze. Leg ze op de soep. Garneer de soep met de peterselie en de lente-ui.