« Terug

Snelle wrap met kip, zoete aardappel en maïs

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Snelle wrap met kip, zoete aardappel en maïs
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Schil de zoete aardappel en snij in reepjes. Snipper de ui en bak glazig in olijfolie. Voeg de kip in reepjes toe en roerbak 5 minuten. Voeg de zoete aardappel toe en roerbak nog eens 10 minuten. Breng op smaak met peper, zout en currypoeder.
  2. Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Snij de ijsbergsla in reepjes.
  3. Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel er de sla, zoete aardappel en kippenreepjes over, bestrooi met de mais, krulpeterselie en de gerastpe kaas. Rol op en serveer meteen. Geef er nog wat extra roomkaas bij.