De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Soep van zoete aardappel en rode ui

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zoete aardappelen Zoete aardappel1 kg kg
Rode uien Rode ui4
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Currypoeder Currypoeder
Paprikapoeder Paprikapoeder
Water Water
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Cashewnoten Cashewnoten50 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Soep van zoete aardappel en rode ui

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(15)

Bereiding

  1. Schil de zoete aardappelen en snij ze in stukken. Pel en snij de rode ui in halve ringen.
  2. Stoof de ui en de knoflook aan in een bodempje olijfolie in een kookpot. Kruid met curry- en paprikapoeder. Doe er de zoete aardappel bij en laat enkele minuten met de rest meestoven.
  3. Overgiet met water tot ongeveer 2 cm boven de groenten. Doe er de bouillonblokjes bij en breng op smaak met peper en zout. Laat 40 minuten koken.
  4. Mix de soep glad. Werk af met gehakte cashewnoten.