De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spieringkotelet met mangosalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spieringkoteletten Spieringkotelet4
Honing Honing4 el el
Citroenen Citroen
(geraspt)
0,5
Basilicum Basilicum
Azijn Azijn6 el el
Rijst Rijst300 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de salade

Avocado's Avocado
(in blokjes)
2
Mango's Mango
(in blokjes)
2
Rode uien Rode ui
(fijngesnipperd)
2
Koriander Koriander
(fijngehakt)
3 el el
Limoensap Limoensap2 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Zout Zout

Spieringkotelet met mangosalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(13)

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de salade. Kruid met zout en zet koel.
  2. Kook de rijst gaar in licht gezouten water. Bak de koteletten aan beide kanten 2 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan. Doe de azijn, de honing, de citroenschil en een handvol basilicum in de pan en breng aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen. Voeg het vlees terug toe en bak 4 minuten langs elke kant.
  3. Verdeel de sla en de rijst over de borden, leg er het vlees bij en lepel de saus over het vlees. Serveer meteen.