« Terug

Spinazie-champignonsalade met entrecote

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Spinazie-champignonsalade met entrecote
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Was de spinazie kort en zwier droog in een slazwierder. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Warm de boter ‘noisette’ en bak er de entrecote in aan. Kruid met peper en grof zout en gaar naar smaak. Snijd de gebakken entrecote in reepjes.
  3. Serveer de spinazie met de plakjes champignons en schik daarop de reepjes entrecote. Werk af met toefjes kruidenkaas en de pijnboompitten en kruid af met olijfolie en wat grof zout.