Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladspinazie Bladspinazie | 300 g g | |
Champignons Champignons | 200 g g | |
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 150 g g | |
Entrecôte Entrecôte | 1 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 10 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpinazie-champignonsalade met entrecote
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de spinazie kort en zwier droog in een slazwierder. Snijd de champignons in plakjes.
- Warm de boter ‘noisette’ en bak er de entrecote in aan. Kruid met peper en grof zout en gaar naar smaak. Snijd de gebakken entrecote in reepjes.
- Serveer de spinazie met de plakjes champignons en schik daarop de reepjes entrecote. Werk af met toefjes kruidenkaas en de pijnboompitten en kruid af met olijfolie en wat grof zout.