De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spinazie-champignonsalade met entrecote

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladspinazie Bladspinazie300 g g
Champignons Champignons200 g g
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden150 g g
Entrecôte Entrecôte1
Boter Boter50 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten10 g g
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Spinazie-champignonsalade met entrecote

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(4)

Bereiding

  1. Was de spinazie kort en zwier droog in een slazwierder. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Warm de boter ‘noisette’ en bak er de entrecote in aan. Kruid met peper en grof zout en gaar naar smaak. Snijd de gebakken entrecote in reepjes.
  3. Serveer de spinazie met de plakjes champignons en schik daarop de reepjes entrecote. Werk af met toefjes kruidenkaas en de pijnboompitten en kruid af met olijfolie en wat grof zout.