Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 1 | |
Bladspinazie
Bladspinazie (fijngehakt) | 150 g g | |
Melk Melk | 300 ml ml | |
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 200 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | ||
Ricotta Ricotta | 150 g g | |
serranoham serranoham | 150 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | |
Noten
Noten (grofgehakt) | 50 g g | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpinaziepannenkoekjes met serranoham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de spinazie samen met de melk, het ei en 1 el olie in een blender en mix even. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en kruid met peper en zout. Blend alles glad.
- Verwarm olie in een koekenpan en bak dunne pannenkoekjes van het beslag.
- Besmeer elke pannenkoek met ricotta en kruid met peper en zout. Beleg verder met ijsbergsla, een plakje serranoham, lente-uitjes en noten. Rol de pannenkoeken op en snijd in hapklare porties.