« Terug

Spinaziepannenkoekjes met serranoham

Videorecept

Eindejaarsfeesten

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Spinaziepannenkoekjes met serranoham
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Doe de spinazie samen met de melk, het ei en 1 el olie in een blender en mix even. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en kruid met peper en zout. Blend alles glad.
  2. Verwarm olie in een koekenpan en bak dunne pannenkoekjes van het beslag.
  3. Besmeer elke pannenkoek met ricotta en kruid met peper en zout. Beleg verder met ijsbergsla, een plakje serranoham, lente-uitjes en noten. Rol de pannenkoeken op en snijd in hapklare porties.