« Terug

Taboulé met erwten, maïs en rozijnen

BBQ

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Taboulé met erwten, maïs en rozijnen
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Voorbereidingstijd: 120 min.
Kooktijd: 15 min.
  1. Laat de rozijnen enkele uren op voorhand weken in water of oranjebloesemwater.
  2. Dompel de tomaten even onder in kokend water en verfris ze in ijskoud water. Verwijder de schil en pitjes, snij het vruchtvlees in blokjes. Blancheer de erwten in kokend water en verfris ze in ijskoud water. Giet af en laat afkoelen.
  3. Meng de tomatenblokjes, geblancheerde erwten, uitgelekte maïskorrels en rozijnen onder de taboulé. Breng op smaak met de geraspte schil en het sap van de citroen of limoen, peper en grof zeezout.