Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rozijnen Rozijnen | 50 g g | |
Erwten Erwten | 100 g g | |
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 285 g g | |
Oosterse taboulé Oosterse taboulé | 200 g g | |
Citroenen
Citroen (of limoen) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTaboulé met erwten, maïs en rozijnen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de rozijnen enkele uren op voorhand weken in water of oranjebloesemwater.
- Dompel de tomaten even onder in kokend water en verfris ze in ijskoud water. Verwijder de schil en pitjes, snij het vruchtvlees in blokjes. Blancheer de erwten in kokend water en verfris ze in ijskoud water. Giet af en laat afkoelen.
- Meng de tomatenblokjes, geblancheerde erwten, uitgelekte maïskorrels en rozijnen onder de taboulé. Breng op smaak met de geraspte schil en het sap van de citroen of limoen, peper en grof zeezout.