De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Taco lasagne met gehakt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Wortelen Wortel2
Rode paprika's Rode paprika2
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Passata Passata400 ml ml
Pesto Pesto
(groene)
200 g g
Gemengd gehakt Gemengd gehakt500 g g
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
100 g g
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder2 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout

Taco lasagne met gehakt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(554)

Bereiding

  1. Snipper de sjalot. Schil en snij de wortelen in plakjes en de paprika's in reepjes. Bak het gehakt in in een scheutje olijfolie rul.Voeg de sjalot toe en pers er de look bij. Roerbak 2 minuten. Schep er de wortelen en paprika onder en bak nog 4 minuten verder.Kruid met het cayennepeper, paprikapoeder en zout.
  2. Giet de passata in de pan. Schep alles goed om. Schep er tot slot de pesto onder en laat nog5 minuten op een zacht vuur sudderen.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de bodem van een ovenbestendige pan met een laag van het gehaktmengsel. Bestrooi met wat mozzarella en leg ereen tortillawrap op. Snij de tortilla's eventueel in dezelfde grootte als de pan. Herhaal met de resterende 3 tortillas en gehaktsaus. Eindig met gehakt en bestrooi met kaas. Bedek met aluminiumfolie en zet de pan20 minuten in de oven. Verwijder het folie en bak nog eens 15 minuten. Werk voor het serveren af met de korianderblaadjes.