« Terug

Taco lasagne met gehakt

Lekker elke dag

Videorecept

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
Bereidingstijd
Niveau
Taco lasagne met gehakt
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 50 min.
  1. Snipper de sjalot. Schil en snij de wortelen in plakjes en de paprika's in reepjes. Bak het gehakt in in een scheutje olijfolie rul. Voeg de sjalot toe en pers er de look bij. Roerbak 2 minuten. Schep er de wortelen en paprika onder en bak nog 4 minuten verder. Kruid met het cayennepeper, paprikapoeder en zout.
  2. Giet de passata in de pan. Schep alles goed om. Schep er tot slot de pesto onder en laat nog 5 minuten op een zacht vuur sudderen.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de bodem van een ovenbestendige pan met een laag van het gehaktmengsel. Bestrooi met wat mozzarella en leg er een tortillawrap op. Snij de tortilla's eventueel in dezelfde grootte als de pan. Herhaal met de resterende 3 tortillas en gehaktsaus. Eindig met gehakt en bestrooi met kaas. Bedek met aluminiumfolie en zet de pan 20 minuten in de oven. Verwijder het folie en bak nog eens 15 minuten. Werk voor het serveren af met de korianderblaadjes.