De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tartaar van gegrilde paprika met truffelpesto en truffelkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode paprika's Rode paprika
(gegrilde)
1
Rode uien Rode ui0,5
Peterselie Peterselie
Truffelpesto Truffelpesto2 el el
Truffelkaas Truffelkaas100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Tartaar van gegrilde paprika met truffelpesto en truffelkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(1)

Bereiding

  1. Snij de gegrilde paprika, rode ui en enkele plukjes peterselie fijn. Meng met de truffelpesto en kruid met peper en zout.
  2. Werk de tartaar af met de in blokjes gesneden truffelkaas.

TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!

ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Koenig Sylvaner AOP, 2012