Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 250 g g | |
Kipfilets
Kipfilet (in reepjes gesneden) | 400 g g | |
Gember Gember | 3 cm cm | |
Currypoeder Currypoeder | 2 el el | |
Wokgroenten Wokgroenten | 800 g g | |
Water
Water (heet) | 800 ml ml | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1,5 blokjes blokje | |
Kokosmelk Kokosmelk | 400 ml ml | |
Limoenen Limoen | 1 | |
Koriander
Koriander (handvol) | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listThaise kokos-kippensoep
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water. Bak de kippenreepjes goudbruin in olie. Rasp er de gember bij, voeg het currypoeder toe, kruid met peper en zout en roerbak 2 minuten mee. Doe er de wokmix bij en schep alles goed om.
- Los het bouillonblokje op in het hete water. Giet samen met de kokosmelk in de pan. Laat 5 minuten pruttelen. Breng de soep op smaak met wat limoensap.
- Verdeel de spaghetti over de borden, schep er de soep bij en werk af met de koriander. Serveer met extra partjes limoen.