De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Thaise kokos-kippensoep

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spaghetti Spaghetti250 g g
Kipfilets Kipfilet
(in reepjes gesneden)
400 g g
Gember Gember3 cm cm
Currypoeder Currypoeder2 el el
Wokgroenten Wokgroenten800 g g
Water Water
(heet)
800 ml ml
Kippenbouillon Kippenbouillon1,5 blokjes blokje
Kokosmelk Kokosmelk400 ml ml
Limoenen Limoen1
Koriander Koriander
(handvol)
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Thaise kokos-kippensoep

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(527)

Bereiding

  1. Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water. Bak de kippenreepjes goudbruin in olie. Rasp er de gember bij, voeg het currypoeder toe, kruid met peper en zout en roerbak 2 minuten mee. Doe er de wokmix bij en schep alles goed om.
  2. Los het bouillonblokje op in het hete water. Giet samen met de kokosmelk in de pan. Laat 5 minuten pruttelen. Breng de soep op smaak met wat limoensap.
  3. Verdeel de spaghetti over de borden, schep er de soep bij en werk af met de koriander. Serveer met extra partjes limoen.