« Terug

Toast met gepocheerd ei en avocadomousse

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Toast met gepocheerd ei en avocadomousse
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Pocheer de eieren 3 à 4 minuten in licht pruttelend gezouten water. Schep de eieren uit het water met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Voor de avocadomousse:
    Snipper de sjalot. Plet het vruchtvlees van de avocado’s en meng met de chili in olie, de gesnipperde sjalot, een snufje paprikapoeder en het sap van de limoen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Rooster het brood en bestrijk met de avocadomousse. Werk af met de gepocheerde eieren en de gesnipperde lente-uien. Serveer meteen.