« Terug

Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Mix de kokosroom glad met de koriander, het limoensap, de bieslook en een snuf paprikapoeder. Kruid met peper en zout en zet koel. Was de tomaten en snij in plakjes. Snij de komkommer met een dunschiller in de lengte in dunne plakjes. Leg ze 10 minuten in azijn.
  2. Bak de gemberlucifers krokant in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng de helft van de kokos-koriandersaus onder de garnalen.
  3. Besmeer de pitabroodjes met olie en grill ze even aan op een hete grillpan. Maak op de borden torentjes met de tomatenschijfjes, komkommerplakjes en garnalen. Werk af met de krokante gember, chilipeper en extra koriander. Druppel er nog wat van de resterende saus over en serveer met het pitabrood.