« Terug

Tortiglioni met gerookte zalm en broccoli

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Tortiglioni met gerookte zalm en broccoli
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de roosjes beetgaar in gezouten water, koel ze af met koud water en laat ze uitlekken.
  2. Snijd de gerookte zalm in brede stroken.
  3. Snipper de ui en de knoflook fijn en bak ze glazig in een klontje boter. Voeg de kookroom toe en laat het binden tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Kook de tortiglioni “al dente” in gezouten water. Giet af en meng met de saus. Voeg de broccoli en de gerookte zalm toe en serveer.