« Terug

Uiensoep met kaascrouton

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Uiensoep met kaascrouton
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Verhit een klontje boter in een diepe pan en bak de uien met de look glazig. Roer de bloem erdoor en laat even meebakken.
  2. Voeg de melk, de tijm en de bouillonblokjes al roerend toe en breng aan de kook. Laat een tiental minuten sudderen.
  3. Roer er de mosterd en 2/3 van de peterselie door en breng verder op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over het benodigde aantal kommen.
  4. Snij de piccolo in sneetjes. Strooi er de kaas over en leg ze even onder de grill. Leg de sneetjes op de soep en bestrooi met nog wat extra peterselie.