« Terug

Varkenshaasje met groentengoulash

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
Bereidingstijd
Niveau
Varkenshaasje met groentengoulash_main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 50 min.
  1. Pel de ui, snij in partjes en doe samen met de gepelde look in de mixkom. Hak 5 seconden/stand 6. Voeg een scheutje olijfolie en de tomatenpuree toe en fruit roast/1 minuut/100°C. Voeg 1/3de van het vlees toe en roast/4 minuten. Schep uit de mixkom en giet er opnieuw een scheutje olijfolie in. Doe hetzelfde met de rest van het vlees.
  2. Doe de gehakte tomaten met het water, de bouillonblokjes, de wortelplakjes, selder, paprika, aardappelen en confituur in de mixkom. Voeg het vlees toe, verwijder de maatbeker en laat de goulash reverse/20 minuten/95°C/stand 1 garen. Voeg de zure room toe en roer reverse/2 minuten/stand 1.
  3. Verdeel de goulash over de borden en serveer meteen.