Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Wortelen
Wortel (in plakjes) | 2 | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 2 | |
Rode paprika's
Rode paprika (in reepjes) | 1 | |
Aardappelen
Aardappel (geschild in blokjes) | 2 | |
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 800 g g | |
Water Water | 500 ml ml | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 1 el el | |
Groentebouillon Groentebouillon | 2 blokjes blokje | |
Varkenshaasje Varkenshaasje | 500 g g | |
Abrikozenconfituur Abrikozenconfituur | 1 el el | |
Zure room Zure room | 4 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarkenshaasje met groentengoulash
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de ui, snij in partjes en doe samen met de gepelde look in de mixkom. Hak 5 seconden/stand 6. Voeg een scheutje olijfolie en de tomatenpuree toe en fruit roast/1 minuut/100°C. Voeg 1/3de van het vlees toe en roast/4 minuten. Schep uit de mixkom en giet er opnieuw een scheutje olijfolie in. Doe hetzelfde met de rest van het vlees.
- Doe de gehakte tomaten met het water, de bouillonblokjes, de wortelplakjes, selder, paprika, aardappelen en confituur in de mixkom. Voeg het vlees toe, verwijder de maatbeker en laat de goulash reverse/20 minuten/95°C/stand 1 garen. Voeg de zure room toe en roer reverse/2 minuten/stand 1.
- Verdeel de goulash over de borden en serveer meteen.