De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Varkenshaasje met groentengoulash_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Wortelen Wortel
(in plakjes)
2
Stengels selder Stengel selder
(groene)
2
Rode paprika's Rode paprika
(in reepjes)
1
Aardappelen Aardappel
(geschild in blokjes)
2
Gepelde tomaten Gepelde tomaten800 g g
Water Water500 ml ml
Tomatenpuree Tomatenpuree1 el el
Groentebouillon Groentebouillon2 blokjes blokje
Varkenshaasje Varkenshaasje500 g g
Abrikozenconfituur Abrikozenconfituur1 el el
Zure room Zure room4 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Varkenshaasje met groentengoulash

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(26)

Bereiding

  1. Pel de ui, snij in partjes en doe samen met de gepelde look in de mixkom. Hak 5 seconden/stand 6. Voeg een scheutje olijfolie en de tomatenpuree toe en fruit roast/1 minuut/100°C. Voeg 1/3de van het vlees toe en roast/4 minuten. Schep uit de mixkom en giet er opnieuw een scheutje olijfolie in. Doe hetzelfde met de rest van het vlees.
  2. Doe de gehakte tomaten met het water, de bouillonblokjes, de wortelplakjes, selder, paprika, aardappelen en confituur in de mixkom. Voeg het vlees toe, verwijder de maatbeker en laat de goulash reverse/20 minuten/95°C/stand 1 garen. Voeg de zure room toe en roer reverse/2 minuten/stand 1.
  3. Verdeel de goulash over de borden en serveer meteen.