De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vegetarisch groentebrood met broccoli en feta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons250 g g
Walnoten Walnoten120 g g
Paneermeel Paneermeel100 g g
Eieren Ei2
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Wortelen Wortel
(in blokjes)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
0,5
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler50 g g
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Mosterd Mosterd2 tl tl
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Broccoli's Broccoli
(in roosjes)
500 g g
Feta Feta150 g g
Munt Munt
(gehakt)
2 el el
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Vegetarisch groentebrood met broccoli en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180°C. Rooster de noten even kort in de koekenpan. Hak ze daarna in kleine stukjes.
  2. Doe de champignons in een blender en maal fijn. Roerbak ze in wat boter in een koekenpan totdat het vocht eruit is. Meng alle ingrediënten, behalve de broccoli en de feta, in een kom door elkaar. Kruid met peper en zout. Doe het mengsel in een ingevette cakevorm en zet 40 minuten in de oven.
  3. Blancheer de broccoliroosjes in licht gezouten water. Giet af en schep op een schotel. Verkruimel er de feta over en werk af met de munt. Serveer bij het groentebrood.