De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Verrassende vishapjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Krokante visfrietjes met homemade tartaarsaus:

Fishsticks Fishstick12
Citroenen Citroen
(in partjes)
1
Eieren Ei2
Mayonaise Mayonaise3 el el
Augurken Augurk1
Zilveruitjes Zilveruitjes2 el el
Bieslook Bieslook1 el el
Peterselie Peterselie1 el el
Sjalotten Sjalot1
Peper Peper
Zout Zout

Komkommerkuipjes met garnaalsalade:

komkommers Komkommer1
Garnaalsla Garnaalsla220 g g
Rode paprika's Rode paprika0,5
Bieslook Bieslook1 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl

Sint-jakobsvruchten met mango-avocadosalsa:

Coquilles Coquille12
Mango's Mango1
Avocado's Avocado1
Rode uien Rode ui0,5
Chilipepers Chilipeper1
Koriander Koriander1 el el
Limoenen Limoen
(sap)
1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Mozzarella-ansjovisspiesjes:

Mozzarella Mozzarella
(bolletjes)
8
Ansjovisfilets Ansjovisfilet8
Ciabatta's Ciabatta0,5
Citroenen Citroen
(sap)
1
Peterselie Peterselie1 el el
Kerstomaten Kerstomaat8
Peper Peper
Zout Zout

Gekookte kreeft met koriandersalsa:

Kreeften Kreeft
(voorgekookt)
2
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Limoenen Limoen
(sap)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
takjes takje
Kerstomaten Kerstomaat100 g g
komkommers Komkommer0,5
Lente-uitjes Lente-ui2
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Platte oesters met rauwe ratatouille:

Oesters Oester12
Peterselie Peterselie takjes takje
Bieslook Bieslook takjes takje
Munt Munt takjes takje
Rode paprika's Rode paprika0,5
Groene paprika's Groene paprika0,5
Courgettes Courgette0,3
Venkels Venkel0,5
Rode uien Rode ui0,5
Stengels selder Stengel selder
(witte)
1
Azijn Azijn4 el el
Suiker Suiker1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Verrassende vishapjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:55 u.
(13)

Bereiding

Krokante visfrietjes met homemade tartaarsaus

  1. Snij de augurk en zilveruitjes fijn. Snipper de look, de peterselie en het sjalotje fijn. Kook de eieren in 8 minuten hard in kokend water. Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Meng er alle overige ingrediënten, behalve de citroenpartjes, onder en kruid met peper en zout.
  2. Bereid de visfrietjes zoals vermeld op de verpakking. Serveer er de citroenpartjes en de tartaarsaus bij.

Komkommerkuipjes met garnaalsalade

  1. Hak de bieslook fijn. Snij de rode paprika in blokjes. Was de komkommer, snij hem in de lengte doormidden. Schaaf aan beide helften met een kaasschaaf of dunschiller een plakje eraf, zodat de komkommer stabielblijft liggen. Schraap met een lepeltje de zaadjes eruit, zodat een uitholling ontstaat. Dep de komkommer goed droog met keukenpapier.
  2. Schep de garnaalsalade in de komkommerstukjes en werk af met de paprikablokjes, bieslook en paprikapoeder.

Sint-jakobsvruchten met mango-avocadosalsa

  1. Snipper de rode ui, hak de chilipeper en koriander fijn. Snij het vruchtvlees van de mango en avocado in blokjes. Doe samen in een kom en schep er de rode ui, chilipeper, limoensap, koriander en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet koel.
  2. Kruid de sint-jakobsvruchten met peper en zout en bak ze 1 minuut aan beide kanten goudbruin in hete olijfolie. Leg ze op een amuselepel en schep er wat van de mango-avocadosalsa op.

Mozzarella-ansjovisspiesjes

  1. Hak de peterselie fijn. Doe de mozzarellabolletjes in een kom. Doe er het citroensap, peterselie en een scheutje olijfolie bij en hussel goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. Snij de ciabatta in vierkantjes van 3 centimeter en bak ze in hete olijfolie goudbruin.
  2. Halveer de kerstomaatjes. Rijg een half kerstomaatje, een dubbel geplooid ansjovisreepje, een mozzarellabolletje, een blokje ciabatta en tot slot opnieuw een half kerstomaatje aan een spiesje. Doe hetzelfde met de rest van de ingrediënten.

Gekookte kreeft met koriandersalsa

  1. Halveer de kreeften. Snij de kerstomaten in partjes. Snij de lente-uitjes in ringen. Hak de koriander fijn. Verwijder de zaadlijst uit de komkommer en snij in blokjes.
  2. Doe de koriander, limoensap, geperste look, peterselie, kerstomaatjes, komkommer en lente-uitjes samen met een scheut olijfolie in een kom en schep alles goed om. Kruid met peper en zout.
  3. Leg de halve kreeften op een schaal en schep er de salsa over.

Platte oesters met rauwe ratatouille

  1. Snij de paprika’s en courgette in kleine blokjes. Snij de venkel en selder fijn. Snipper de rode ui. Snij de bieslook fijn. Meng de bieslook onder de groenten. Roer er de azijn, suiker en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout en laat minsten 2 uur in de koelkast rusten.
  2. Open de oester en giet het vocht weg. Schep op elke oester wat van de rauwe ratatouille en werk af met een takje munt en peterselie. Serveer meteen.