Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gedroogde vijgen Gedroogde vijg | 150 g g | |
Rode porto Rode porto | 20 cl cl | |
Broodjes
Broodje (of enkele sneden brood) | ||
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVijgen met blauwschimmelkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de gedroogde vijgen in blokjes en kook deze in de porto tot bijna alle porto is opgenomen door de vijgen. Laat daarna afkoelen.
- Snij enkele broodjes in sneetjes en rooster deze. Beleg met een plakje blauwschimmelkaas en werk af met de vijgencompote.
TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!