« Terug

Vleesbrood met krieken

Herfst

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Vleesbrood met krieken
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Zet het vlees in de oven en bak in 30 à 35 minuten goudbruin.
  3. Warm de krieken op. Doe het kriekensap in een apart kommetje en roer er wat Kania-sausbinder door. Giet dit mengsel al roerend langzaam bij de kokende krieken, tot de saus gebonden is.
  4. Kook de krieltjes gaar in gezouten water.
  5. Serveer het vleesbrood met de krieken en krieltjes.