De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Vleesbrood met krieken

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vleesbrood Vleesbrood800 g g
Noordkrieken Noordkrieken700 g g
Krielaardappelen Krielaardappel600 g g
Sausbinder Sausbinder
Zout Zout

Vleesbrood met krieken

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(77)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Zet het vlees in de oven en bak in 30 à 35 minuten goudbruin.
  3. Warm de krieken op. Doe het kriekensap in een apart kommetje en roer er wat Kania-sausbinder door. Giet dit mengsel al roerend langzaam bij de kokende krieken, tot de saus gebonden is.
  4. Kook de krieltjes gaar in gezouten water.
  5. Serveer het vleesbrood met de krieken en krieltjes.