« Terug

Warme winterse salade

Videorecept

Winter

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Warme winterse salade
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Maak de spruitjes schoon en snij ze in partjes. Verhit een klontje boter en bak de spruiten, de ui, de krieltjes, het spek en de champignons goudbruin.
  2. Voeg de bloem toe en bak al roerend 1 minuut mee. Verkruimel er het bouillonblokje over, voeg de veenbessen, de room en het water toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten op een zacht voor sudderen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
  3. Snijd de kalkoenborstfilet in plakjes en grill ze mooi goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout. Serveer bij de warme salade.