« Terug

Winterse papillot

Winter

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Winterse papillot
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de pompoenblokjes en pastinaakplakjes 5 minuten in licht gezouten water.
  2. Maak 4 papillotten door op 4 vellen bakpapier telkens een vel aluminiumfolie te leggen. Verdeel er de groenten over en leg er telkens een visfilet op. Strooi er de currypoeder en de lente-ui over. Vouw de randen van de folie omhoog en giet er de kokosmelk over. Kruid met peper en zout, plooi de papillot dicht en zet 30 minuten in de oven.
  3. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plooi de papillotten open en serveer met de rijst. Werk af met de blaadjes koriander en een partje limoen.